tisdag 15 augusti 2006

2006-08-15

Fokus, fokus
Sakta men säkert börjar jobbet komma ikapp mig igen. Det svåraste är att sitta fokuserat framför datorn i så många timmar i sträck. Det tar på krafterna.

Idag var jag och AS på möte hos webbyrån för att titta på deras nya förslag. Det var första gången vi var hos dem och jag föll som en fura för deras underbara kontor med enorma fönster på en lugn, knäpptyst innergård mittemot Västermalmsgallerian. Jag saknar stan så mycket!! Nästa gång jag byter jobb måste det bli till ett kontor i innerstan. Det finns inga alternativ. Miljön gör så mycket, det är än mer tydligt när företaget håller till i förorten.

Jag har fått lite nyheter från Telia, ännu fler av mina gamla kollegor som slutar nu. Min gamla chef ska byta jobb, inte en dag för tidigt tycker jag. Han har lagt ner alltför stor del av sitt liv på företaget och fått alltför lite tillbaka. Han kan mer, han är värd mer.

I kväll ska jag träna igen. Det börjar verkligen bli vardag igen, allt är som vanligt, trots att jag stretar emot. Bokar in roliga saker så ofta jag kan, tränar - det är verkligen roligt i min mening! - och ser till att träffa vänner så många kvällar och dagar som möjligt. Idag är det tisdag och hela veckan är redan fulltecknad.

Igår skulle jag gå ut och gå med katterna och i trappan ner till gården mötte vi en ilsken hund som morrade åt dem så att de inte vågade sig ut resten av kvällen. De var båda fullständigt utmattade efter det mötet. Jag får se om de vill försöka gå ut idag i stället.

JT var inloggad på Shortcut idag, till min stora förvåning. Det har nog aldrig hänt förut, så under arbetstid. Det irriterar mig att han fortfarande har samma förmåga att göra mig besviken, men jag är glad att jag tänker på andra nu. JT intresserar mig inte längre.

... och livet rullar på...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida