tisdag 15 augusti 2006

2006-08-15

Don't fuck with JP
Min väninna JP dejtade en man. Det kändes bra, de fick väldigt bra kontakt, och de bestämde att han skulle komma hem till henne och äta middag en kväll. JP, som är duktig på att laga mat, slog på stort och gjorde en ljuvlig fisk- och skaldjursgryta till dem.

Och sedan väntade hon. Och väntade. Och väntade.

Hon ringde, hon skickade sms, men fick inte ett ljud tillbaka. Mannen dök aldrig upp på middagen utan JP fick äta själv.

Först blev hon orolig. Men ju längre tiden gick, desto mer förbyttes oron i ilska och dagen efter var hon riktigt förbannad. Vi möttes över en fika och gemensamt kokade vi ihop ett motdrag.
"Jag bryr mig inte om det för egen del", sa JP till mig, "men han ska lära sig att han aldrig gör så här mot någon annan tjej i framtiden."

Nästa dag slog JP in resterna av fisk- och skaldjursgrytan i en plastpåse, paketerade påsen noga i ett kuvert och skickade med posten till mannens jobb. Jag kan inte ens föreställa mig mannens min när han sitter på jobbet och öppnar påsen med de stinkande resterna av middagen han skulle ha ätit flera dagar tidigare. Det är den ultimata hämnden. Jag skrattar så tårarna rinner när jag tänker på det! JP är min hjältinna!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida