lördag 17 juni 2006

2006-06-17

Det bästa i livet
Få saker i livet gör mig så lycklig som musik! Musiken är nog en av de saker jag helt enkelt inte kan vara utan. Det mesta utav det jag äger, det behöver jag inte egentligen, men musiken, det är ett beroende så starkt att det är omöjligt att vänja sig av med det.

Någon gång, om jag flyttar till hus, så ska jag hämta pianot från mina föräldrar och bli duktig på att spela igen. JB har sagt att hon ska lära mig att spela gitarr. Det ser jag fram emot! Och sjunga måste jag börja göra på allvar igen. Jag vet ju att jag kan men nu för tiden är det i stort sett bara katterna som får höra det. AG har vänner som sjunger i en kör, Corona. Jag funderar på att söka in dit till hösten. Jag har träffat en del av dem också och det verkar vara ett kul gäng.

För några år sedan tog jag som nyårslöfte att jag skulle börja gå på fler kulturevenemang och det är nog det bästa löfte jag har gett mig själv. Det har blivit en hel del, teater, dans, konserter, konstutställningar... Det bästa är att det alltid är värt pengarna. Det är alltid så otroligt bra! Tre av det senaste årets konserter, David Gray, Coldplay och Katie Melua, är alla bland de bästa jag har hört live. David Gray visade vilka unika röstresurser han verkligen besitter. Coldplay - vilket drag!! Jag tror hela Globen hoppade jämfota under Talk och Clocks! Och Katie Melua som sjöng som en ängel. Både jag och JP var helt fascinerade av hennes korkskruvslockar. Jag vill också ha sådana!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida