fredag 16 juni 2006

2006-06-16

Beröm av chefen!
Det känns bra på jobbet nu. Helt OK faktiskt. Jag är ju fortfarande provanställd men det verkar vara klart att jag ska stanna kvar. Jag och min chef AS pratades vid förra veckan och hon frågade hur jag tycker det kändes. "Det känns jättebra", sa jag. "Det tycker jag med!" svarade hon med eftertryck och fortsatte sedan med en lång utläggning om hur nöjd hon är med mig. Det värmde massor!! Hon är tveklöst den bästa chef jag har haft, för att hon inte försöker styra och ställa utan i stället låter mig vara och litar på att jag fixar jobbet, och det gör jag ju. Jag jobbar alltid bäst utan någon som står och hänger över min axel och ger mig order. Sånt är mest irriterande.

Idag kom hon och sa att hon vill att jag går en kurs i något bildhanteringsprogram som Photoshop, InDesign eller Illustrator. Jag ska kolla med AG vilket vi har mest behov av och sedan anmäla mig till en kurs. Känns riktigt bra att hon är beredd att investera i mig genom att låta mig gå utbildningar så pass snart!

AG har varit sjuk hela veckan så jag har fått ta över en del av hennes projekt vilket har varit jättekul. Det är sånt som får mig att växa och utvecklas och inspireras, detta att få ta helhetsansvar och driva egna saker. Sådant vill jag göra mycket mer av och det låter på AS som att det också kommer att bli så i framtiden.

Jag gillar kollegorna också, även om de inte är så många. Men roligt har vi. Vi hade jobbaktivitet på Vaxholms Kastell förra veckan. Som vi skrattade. Det var riktigt förlösande!

Det enda som skulle kunna göra det här jobbet bättre är om det låg i stan i stället för ute i Hammarby Sjöstad. Jag saknar stan!!! Jag saknar liv och rörelse och affärer och restauranger och människor som klär sig normalt och som till och med är snygga! Sånt kan jag längta ihjäl mig efter ibland. Det är inget fel på Hammarby egentligen, det är bara inte innerstan.

Annars är inte karriären jätteviktig för mig. Jag jämför mig själv med S som lägger sådant jättefokus på att göra karriär och få det ena toppjobbet efter det andra. Jag skulle aldrig orka hålla på så. Jag värderar min fritid alldeles för högt för att offra den för ett häftigare jobb. Det är bra så här.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida