fredag 16 juni 2006

2006-06-16

"Vad tycker du om internet-dejting?"
Första gången JT skrev till mig på Spray skrev han världens mest korkade meddelande. "Jaså du är här och spanar efter grabbar", skrev han (det här var allså efter att han hade dumpat mig och jag hade precis upptäckt hans sida på Spray, självklart utan att skriva något till honom. Men han såg att jag hade varit där så han skrev till mig. Jag tyckte att det var korkat skrivet. Spanar efter grabbar, ja, typ, vad håller du själv på med här som påstår att du inte är redo för att träffa någon..?).

"Vad tycker du om internet-dejting?" skrev JT vidare. Vad tycker jag om internet-dejting? Vad ska jag tycka? Vad tycker du om färgen blå? Tja, den är väl bra...

Jag vet fortfarande inte vad jag tycker om internet-dejting. Jag försöker intala mig att det kanske är min grej men jag tvivlar. Varje gång jag möter någon live slutar det med att jag blir besviken. Bätttre då kanske att hitta ett forum där jag kan möta dem live direkt, så vet jag, så behöver jag inte lägga all denna tid på att maila och söka och svara och jag vet inte allt.

Jag har fått en del sexmail och sådant gör mig rasande. Jag anmäler det varje gång men vad hjälper det, det är ju så lätt att bara lägga upp en ny profil och fortsätta skriva. Sådant har jag också sett.

En sak har jag insett och det är att det är ingen idé att skriva till snygga killar för de skriver aldrig tillbaka. De söker alltid efter något ännu bättre. Jag tror generellt att snygga tjejer har lättare att välja en fulare kille än tvärtom. En gång var det en kille som skrev till mig "Söt, men inte tillräckligt..." Jag har sällan blivit så ursinnig. Slog alla rekord i att skriva ett elakt och otrevligt svar och blockerade honom sedan. Jag menar, han kunde ju bara ha låtit bli att svara i stället. Men icke. Idiot!

Fast jag får väldigt många jättefina mail också. Fina komplimanger och vackra ord som verkligen gör mig glad!! En gång skrev en kille ett sådant jättevackert mail till mig. Jag blev jätteglad och var på väg att svara. Men så upptäckte vi att S hade fått exakt samma mail från samma kille. Bland annat komplimenterade han våra underbart vackra ögon. Det är bara det att S' bild är tagen lite på håll så det går inte ens att se hennes ögon på kortet. "Busted - du har dålig mailfantasi!" skrev vi båda samtidigt till svar till honom. Sedan skrattade vi så tårarna rann.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida