fredag 29 april 2011

2011-04-29

Gå utanför trygghetszonen
Igår var en vimmelkantig dag med så många intryck och tankar att jag knappt kunde somna på kvällen. Från samtalet med AM, som bara gjorde mig än mer övertygad om att jag bara måste bort från det här jobbet, till kvällsaktiviteter utanför det vanliga.

Vår eventbyrå hade bjudit in till kundevent och jag tog med mig U och låtsades att han var en kollega. Vi åkte ribbåt ut till Stora Löknäsholmen - roligt och fartfyllt och första gången för mig - och där ute väntade aktiviteter på hög höjd. Vi kunde välja mellan en höghöjdsbana uppe bland trädkronorna eller en linbana som gick från en ö till en annan där man med dödsförakt skulle kasta sig ut från ett högt träd och sedan fastspänd i linan flyga rakt över sundet till nästa ö. Jag och U valde höghöjdsbanan och jag trodde verkligen att det skulle gå bra, trots att jag vet med mig att jag är höjdrädd. Men inte. Jag tog mig upp till första anhalten, men där tog det stopp och jag var tvungen att vända och gå ner. Till slut hoppade jag på linbanan i stället, som var vansinnigt roligt om än läskigt. Det gick bättre, men jag grämde mig trots det över att jag inte kunnat övervinna min rädsla och genomföra banan. Kanske en annan gång...

Idag har jag övervunnit en annan skräck och varit hos tandläkaren och dragit ut en trasig visdomstand. Själva ingreppet gick bra och nu sitter jag och väntar på att vad som ska hända när bedövningen väl släpper - plågsamt eller uthärdligt är frågan.

Just nu pågår kungligt bröllop i England, och jag tittar med ett halvt öga medan jag försöker jobba. Brudens syster, tärnan, ser helt fantastisk ut och hennes klänning är min stil till hundra procent. Brudens klänning ger jag däremot inte mycket för - nu vet jag inte hur mycket hon har haft att säga till om men nej, den blev inte bra i mitt tycke.

Nej, nu är det veckans sista arbetseftermiddag. Jag ska jobba på och sedan söka mig vidare.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida