torsdag 28 april 2011

2011-04-28

Sommarkläder och framtidsplaner
Lindex är en affär som jag gillar mer och mer. De har under senare år gått från att vara ett tråkigt, tantigt och vardagligt märke till att bli mer trendiga, eleganta och roliga - I like! Nu är deras Affordable Luxury-kollektion på gång och den ser riktigt lovande ut måste jag säga - vackra, användbara plagg som jag mer än gärna lägger vantarna på när de kommer i butik. Det är mycket jag vill titta närmare på: klänningen, blusen, den andra blusen, tröjan, kjolen... Det roliga med kollektionen är att alla plagg i princip matchar varandra och det gillar jag!

Annars har förstås alltid Mango en massa fint, klänningar en masse som jag också gärna skulle se i min garderob. Och denimblusen som nog är jättefin på... det finns mycket!

Jag har just haft ett långt samtal med min fina kollega AM som ska gå på pappaledighet om bara ett par dagar. Han ska vara borta i ett halvår och det är tveksamt om han kommer tillbaka. Han är lika missnöjd och uppgiven som alla andra. Vi har pratat öppet om nya jobb, om det här med att försöka få barn, om framtiden... ett riktigt bra samtal! Jag kommer att sakna honom när han är borta och hoppas verkligen att vi fortsätter hålla kontakten vad som än händer framöver.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida