fredag 15 april 2011

2011-04-15

Oops, I did it again
Äntligen fredag eftermiddag! Arbetsveckan går mot sitt slut, det är sol och vår ute och värme i luften. Kan det bli bättre? Hemma har jag glassogram som ligger och väntar på att användas. Kanske ska vi ta årets första glass i helgen!

Styrkepasset igår gick jättebra! Så roligt! Jag kämpade som en galning passet igenom men klarade mina vikter även om det var urjobbigt. Men jag är envis och jag kommer långt på det.

Idag inviger jag mina nya träningsskor och tänker ta mig en promenad hem från jobbet i solskenet. Det är svårt att säga vad som är träningsvärk från gårdagen och vad som kommer från skorna, men nog känner jag ändå att det i alla fall händer någonting när jag använder skorna. Jag hoppas på bra effekt av dem.

Min problemtand gör ont mest hela tiden nu, men på något sätt är jag ändå lugnare eftersom jag vet vad det sannolikt beror på och vad som kan göras åt saken. Det är ingen rolig historia och det kommer att bli dyrt, men jag har åtminstone en bättre förståelse för vad problemet kommer av, och jag vet att det kommer att åtgärdas. Alltid något. För mig är det ändå bättre att veta än att gå omkring i ovisshet och oroa mig.

Dagens workshop som jag fasat inför gick bra. Det kom fram massvis av bra input och vi fick till en engagerad diskussion som jag är nöjd med. Nu återstår bara att se vad jag kan göra med informationen - en hel del, hoppas jag på.

Efter workshopen kände jag mig så nöjd så jag gick en tur till Esprit på lunchen och jag kom givetvis inte därifrån tomhänt. Jag är helt otrolig, jag säger det. Vissa dagar är det som att jag inte kan låta bli att shoppa och det är inte bra. Samtidigt har jag svårt att avstå från plagg som jag verkligen tycker känns användbara och klassiska. Den här gången blev det en vit klassisk skjorta med fina detaljer - på rea - som kommer att få ersätta min gamla vita skjorta som börjar bli lite tråkig i färgen. Dessutom en söt sommarblus med mönster i mörkblått och vitt, mina favoritfärger! Den var inte dyr och blir bra för mig som tränar på att bära mönstrade kläder.

I helgen har vi lite blandade planer. Vi ska tvätta bilen - det behövs, den ser inte klok ut. I samband med det blir det också de sedvanliga besöken hos AP och hos mina föräldrar och Maja. På söndag har vi bokat in ännu en av våra upplevelsepresenter: takvandring på Riddarholmen. Det blir spännande! Det blir en bra helg tror jag!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida