onsdag 16 mars 2011

2011-03-16

En vanlig dag
Igår efter jobbet bröt jag mina vanliga rutiner och gick och tränade - på gym, inget pass, bara maskiner. Det gör jag i princip aldrig - faktum är att jag tycker det är ganska tråkigt - och trots min träningsvana i andra sammanhang känner jag mig lite som en nybörjare. För många år sedan körde jag mycket gymträning, men numera blir det annars bara pass. Men faktum är att det gick bra, jag körde bara överkropp vilket ju är det jag mest behöver komplettera med ändå. Trots att det var lite småtråkigt så var det ändå en positiv känsla att jag faktiskt i alla fall tränade och jag tror nästan att jag ska ta detta som en vana så ofta som möjligt på tisdagar: gå och styrketräna lite för mig själv. Det behöver inte bli något superpass, men bara själva grejen att jag kommer iväg och gör det - det är bra nog och då kommer jag dessutom upp i fyra pass per vecka vilket alltid är bättre än tre.

U är i Dalarna på jobb igen så jag hade en egen kväll hemma. Jag åt middag med min bok - jag håller flera år efter alla andra på att ta mig igenom Stieg Larssons Millenium-triologi. Jag fungerar så att om alla andra höjer en viss sak till skyarna så tapppar jag lite intresset för det. I stället för att själv känna att "jag måste också" så väntar jag hellre till dess att folk har slutat prata om det. Då kan jag skapa en egen bild i stället för att bara tycka vad alla andra tycker. Böckerna är hyfsat bra - de två sista böckerna är klart bättre än den första - men jag har svårt att förstå den enorma haussen som har varit, fantastiska tycker jag inte att de är. Jag är däremot inte ett dugg intresserad av att se filmerna eftersom böckerna ju alltid brukar vara bättre.

Annars var det en typisk tisdag. Lite ekonomigenomgång, vattna blommor, få ordning i hemmet. Som vanligt när U är borta sov jag oroligt. Jag är så van att ha honom vid min sida varje natt så det känns konstigt att sova ensam. Jag hoppas att jag aldrig behöver vänja mig vid det. Det blir skönt att ha honom hemma igen i kväll.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida