tisdag 15 mars 2011

2011-03-15

Vänner som kommer och går
Nej, jag är inte gravid. Nu vet jag. Och jag vet också att min kropp faktiskt är ganska så regelbunden, trots flera år med p-piller. Nästan till min egen förvåning känner jag mig besviken. Jag antar att det är för att jag liksom nu har ställt mig in på det här: nu ska vi göra det, nu kör vi. Jag är så van att kunna planera allt och nu måste jag vänja mig vid tanken på att det här blir som det blir. Så är det, bara att försöka igen. På något sätt har jag känslan att om det inte går direkt så kommer det bli svårt. Men man vet inte, som sagt. Livet går inte att planera.

Och på tal om ingenting känner jag för att bomba SAS Eurobonus. Krångligare system har jag aldrig varit med om. Det går aldrig att registrera poäng på rätt sätt, det är alltid problem och samtal och blanketter och frågeformulär som inte ger svar på någonting. Jag är tvärless och funderar på att gå ur systemet och strunta i poängen bara av ren utmattning. Svensk effektivitet, jo tjena! Inte i det här programmet!

Träningen igår gick bra och i kväll ska jag gå till gymmet och köra ett lite lättare styrkepass - bara överkroppsträning och bara hantlar och maskiner. I och med att jag reser till Zürich på torsdag så missar jag mitt vanliga styrkepass då och då får jag kompensera med det här i stället. Det blir bra, det är lite variation från det vanliga.

KGH jobbar sin sista vecka hos oss och just nu känns det bara bra att hon slutar. Det är bara jobbigt att ha henne här på kontoret. Hon hälsar inte längre på mig och jag har märkt att hon och EB numera går själva på lunch utan att fråga mig. Det har ju annars alltid varit så att vi har kört tjejluncher tillsammans allihop, men inte längre. Jag vill inte gärna tro att EB är lika omogen som KGH och framför allt har hon såvitt jag vet inget skäl att inte vara vän med mig. EB är mer bara stängd - hon kan verka jätteöppen och sprudlande men i verkligheten känner jag henne inte alls. PR har tydligen samma uppfattning - intressant eftersom de två ju har umgåtts mer än jag och EB. Men KGH beter sig illa och med tanke på hur jag har hört henne prata skit om andra så kan jag bara alltför lätt föreställa mig att hon kör samma race emot mig nu. I och med det är jag bara glad att hon försvinner för nu suger hon bara energi från mig.

Jag minns hur det var med MD och SS när jag träffade U. MD, som var min närmaste vän då, slutade höra av sig. Hon svarade inte när jag hörde av mig till henne och jag fick av SS höra att de två hade hittat på saker tillsammans, sånt som vi normalt skulle ha gjort tillsammans alla tre. Men när jag inte längre var singeltjej så var jag inte intressant. Jag och MD har inte haft kontakt på flera år nu. När jag insåg vad hon gick för i verkligheten släppte jag taget om henne och sedan dess har vi inte hörts av. Det är alltid tråkigt att upptäcka att personer man har trott varit ens vänner i verkligheten inte bryr sig det minsta, men sånt händer och det är värst för personerna som gör så. De blir ensamma till sist och det är deras förlust, inte min.

I kväll ska jag gå och hämta ut paketet med våra fjärilstavlor. Det blir spännande, jag hoppas de är fina!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida