fredag 4 mars 2011

2011-03-04

Fredagskänsla!
Äntligen fredag igen! Veckan har känts lång, men nu är det snart, snart helg igen. Skönt! Jag ser alltid fram emot helgerna massor och de går alltid lika snabbt förbi. Så är det. Livet går fort, inte minst när man har roligt!

Igår körde jag mitt vanliga torsdags-styrkepass. Armar och axlar var tungt som tusen, jag fick kämpa med varje rörelse och det var knappt så jag orkade igenom passet. Men benen däremot - jag har ändå utmanat mig själv de senaste veckorna och lagt på extra vikter, men igår orkade jag utan minsta problem. Nästa vecka lägger jag på två kilo till och ihop med själva stångens vikt borde jag då hamna strax under 30 kilo i benböj. Det är inte dåligt och jag är stolt över att jag orkar!

I kväll är det dags för tjejmiddag hemma hos PR. Det är GA - som jag ser fram emot att träffa henne! - och EB, KGH och jag som ska dit. Den enda jag tvekar till är KGH. Jag kan fortfarande inte avgöra om hon är sur på mig eller inte. En gång den här veckan har hon hälsat och sett glad ut när jag gick förbi hennes plats, men när hon själv gått förbi hos mig har hon demonstrativt tittat åt ett annat håll och raskt passerat vidare. Vi får se vad som händer i kväll men jag tänker i alla fall vara som vanligt och inte spela hennes spel, om hon nu väljer den linjen.

Till helgen har jag mer eller mindre lovat U att vi ska ge oss ut på min skridskopremiär. Det blir en tur på söndagen i så fall och jag hoppas det ska gå bra. Jag är egentligen inte alls rädd för att gå igenom isen, utan min oro är mer att jag ska ramla och slå mig. Efter två brutna handleder är jag extremt försiktig när det gäller sånt, och det är också därför jag inte längre åker snowboard eller försöker mig på slalom heller. U ska ge sig iväg till Flottsbro på lördag för att träffa HT, BC, HE och JSk, men jag planerar inte att följa med. Jag ser faktiskt i stället fram emot en hemmadag: städa och fixa, beställa våra tavlor, kanske lite garderobsrens inför våren. Sånt som behöver göras, men som vi är så dåliga på att ta oss tid till i veckorna eftersom det är så mycket annat då. Egentid är bra, det behöver man emellanåt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida