onsdag 20 januari 2010

2010-01-20

Det är skillnad
Min ständiga sömnbrist ligger som ett stort grått moln över mig. I natt vaknade jag med migrän, och jag vet ju bara alltför väl vad som händer då. Jag går upp och tar min superstarka medicin och försöker somna om. Vaknar sedan när klockan ringer alltför tidigt och här helt omtöcknad av huvudvärk, migränmedicin och sömnbrist. Jag går som i dvala nu, känner mig inte helt "med" så att säga och önskar mig bara en dag i lugn och ro och tystnad. Så kommer det nu inte att bli - en heldag i kontorslandskapet står på schemat och därefter hårt träningspass som vanligt.

Vi kommer att ha ännu en specialvisning av lägenheten i eftermiddag, men som tur är jobbar UP hemma idag så han kan ta hand om förberedelserna på egen hand. Det är ett sällskap som var på den första visningen som ska komma tillbaka. Tydligen hade de trott att priset skulle rusa i höjden så de brydde sig inte ens om att lägga ett bud, men nu när de har fått veta att utgångsbudet också kan bli slutpriset är det tydligen en annan sak för dem. Jag hoppas hoppas att det ska gå vägen idag så att försäljningen snart blir klar, för utan försäljning kan vi som sagt inte flytta det datum vi har tänkt oss och det vore inte kul alls.

Igår tränade jag, cykelpass på Regeringsgatan i stället för det vanliga måndagspasset som jag missade. Det var lite skillnad kan man säga. Jag är van vid Hötorgets pass som ärligt talat ligger i en helt annan division. Hötorgets cyklister är erfarna och självgående, många före detta - eller fortfarande aktiva - tävlingscyklister som utan problem klarar att köra sina egna pass. Man bestämmer själv när man ska sitta eller stå, om det är tungt motstånd och långsammare tempo eller lättare motstånd och snabbare varvtal som gäller. Alla ger allt och det är full fart med hejarop och uppmuntran från hela laget. Så inte fallet på Regeringsgatan igår. Här märktes det tydligare att det var många nyare cyklister med. Instruktören styrde passet på ett helt annat sätt än jag är van vid, och helt plötsligt fick jag vara den som kände mig duktig och erfaren med mina 6-7 års cyklande i bagaget. Det var en klart annorlunda känsla, och ärligt talat inte lika roligt som det jag är van vid. I kväll är jag lyckligtvis tillbaka på Hötorget igen och det ska bli kul!

I kväll ska jag också försöka vara lite mer effektiv - så långt det nu är möjligt efter träningspasset. Men jag behöver köra en tvättmaskin, klippa klorna på katterna, kolla elbolag, göra klart med avtalet och delbetalningen till vår bröllopsfotograf och lite annat. Det är som UP sa igår - om man bara gör klart en sak varje dag så har man snart fixat det mesta.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida