tisdag 8 juli 2008

2008-07-08

Mot Paris!
Igår bokade vi flyget till Paris och idag har jag lagt in en bokningsförfrågan på ett hotell med perfekt läge strax söder om Seine. Jag hoppas det inte är fullbokat för det vore så skönt om också den delen av vår semester kunde löna sig. Jag ser faktiskt fram emot Paris nästan mer än Lofoten och Abisko, kanske för att jag i grund och botten ändå är mer storstadsmänniska.

Jobbet är lugnare än lugnast nu. Ganska tråkigt faktiskt - inte mycket att göra och dagarna går alltför sakta. Mamma ringde och berättade att SL kommer att börja strejka igen. Jävla SL - det betyder att jag och katterna inte kan bo hemma utan måste flytta över till UP ännu en gång. Det betyder också att jag måste boka om min läkartid som skulle vara på torsdagen, eftersom jag inte kan ta mig dit om inte bussarna går. Jävla SL. Krångel, krångel, krångel. Hur länge ska det här pågå?

Utifrån kommunikationerna är det helt klart bättre att bo hos UP än hos mig. Flyttplanerna har lagts på is ett tag nu men vi måste ta tag i dem igen. Det är så mycket att göra hela tiden och det känns som att jag ständigt ligger efter med det mesta på hemmaplan.

Mycket till sommar är det inte. I natt fick jag sova med balkongdörren helt stängd eftersom det var så kallt. Det är inte vanligt - annars brukar jag ha balkongdörren på glänt i princip varje dag från maj till september. Mina sommarkläder hänger lika oanvända i år som förra sommaren. Trist är bara förnamnet. Jag ser fram emot Frankrike - där kommer det åtminstone att vara varmt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida