onsdag 7 mars 2007

2007-03-07

Gammal visdom
Till slut har jag kommit fram till hur jag ska göra för att släppa taget om mina negativa känslor. Jag satt och läste en gammal text som jag skrev för länge sedan och där fann jag mitt svar.

Allting kommer ur ett svek som jag upplevde för länge sedan. Jag var ledsen, bitter och arg under lång tid efteråt men till slut insåg jag, efter många diskussioner och goda råd, att så länge som jag fortfarande var arg så skulle jag inte kunna gå vidare och släppa det som hänt. Jag lät svikaren bli en alldeles för viktig person i mitt liv, precis som jag har gjort nu. Jag kan inte låta någon ta plats i mitt liv som inte förtjänar att vara där.

Jag kan acceptera att det har hänt, men det betyder ingenting längre. Jag ska ta den energin som jag har lagt på det negativa och i stället vända den till något positivt, till att göra det så bra som möjligt för mig och UP. Vi är viktigare. Allt annat är historia, det är ointressant. Jag betyder mer för honom och han betyder mer för mig. Det är det jag måste inse till fullo. Jag måste lära mig att inte vara arg över det här längre. Det måste gå och jag tror faktiskt att det kommer att bli bra nu när jag väl har lärt mig hur jag ska tänka och hur jag ska hantera det som händer.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida