tisdag 27 februari 2007

2007-02-27

Presentation
I kväll ska jag följa med UP och äta middag hos hans ena bror, LP. LP är den första personen i UP's familj som jag träffar och jag är lite nervös faktiskt. Det känns som att jag måste göra bra intryck och jag anar att det inte kommer att bli jättelätt med tanke på att jag inte riktigt känner mig i form nu, känner mig inte fräsch utan snarare obekväm oavsett vilka kläder jag än har på mig. Jag vet inte om det är inbillning eller på riktigt, men jag känner mig tjock och det är den värsta känslan jag vet. Då spelar det ingen roll hur jag klär mig, om det ändå inte blir riktigt rätt.

Igår körde jag ett riktigt tufft spinningpass. Instruktören var allt annat än smal, men hon var urstark och det märktes att hon hade en kondition som inte gick av för hackor. Hon var verkligen duktig och inspirerande och passet gav mersmak. Jag ska träna även i morgon och på torsdag, och fokusera på konditionspass så mycket som möjligt fram till resan. Det är inte långt kvar nu! Tiden kommer att gå fort tills vi åker iväg. Måtte jag bara hinna bli klar med allt som ska göras, både på jobbet och privat. Det känns nästan omöjligt stundtals.

Egentligen är jag inte riktigt på humör för att vara social i kväll. Jag har sovit dåligt och skulle nog helst av allt bara vilja träna och sedan åka hem. Men jag hoppas att det blir en trevlig kväll ändå. Det ska bli intressant att se hur UP är i sin brors sällskap. Jag anar att den här kvällen kan ge nya perspektiv även på honom.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida