torsdag 18 januari 2007

2007-01-18

Röda naglar och mörk denim
Jag har hittat en ny passion - röda naglar! Det är ju så snyggt! Jag brukar inte vara typen som målar naglarna mer än kanske lite genomskinligt ibland men nu har jag testat med riktigt knallrött och fallit som en fura. Jag ska fortsätta använda nagellack lite mer även på fingrarna i fortsättningen. Det går bra ihop med mitt nyårslöfte att försöka bli lite mer kvinnlig i min klädstil!

Alla mina jeans är en historia för sig. Jag har hur många par som helst men ändå blir det att jag ständigt använder samma två favoriter... med resultatet att de såklart töjer ut sig och blir slitna. Alltså behöver jag ett par nya favoriter.... Jag såg ett par riktigt mörkblå på H&M i förra veckan som satt i stort sett perfekt, till ett humant pris dessutom. Då lät jag bli dem men nu känner jag att jag nog måste ta en titt på dem igen. Kanske kanske blir det ett par nya jeans i morgon!

I kväll ska jag gå och skälla på Mango för att mina stövlar redan har gått sönder. De var ganska dyra - och är precis vad jag har velat ha - men kvaliteten var verkligen under all kritik. Det måste åtgärdas. Jag håller tummarna för att modellen fortfarande finns kvar i min storlek så att de helt enkelt kan ge mig ett par nya direkt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida