torsdag 18 januari 2007

2007-01-18

Besök i Anderstorp och trött tjejmiddag
Tisdag och onsdag var jag på besök på kontoret i Andertorp med två av kollegorna. Vi gjorde två positiva kundbesök i Jönköping på vägen ner och det var som alltid intressant att vara med och se våra kunder vardag, hur de arbetar och vilka behov de har. Jag hoppas att det kan generera ett bra samarbete framöver även för min del.

Andertorp var som att komma till en annan värld! Ett litet samhälle mitt ute i ingenting, i de mörkaste småländska skogarna. Så annorlunda från Stockholm och från den verklighet som jag lever i. Alla är släkt med alla, alla känner alla och alla bor grannar med varandra. Hon som arbetar på vårt kontor är gift med honom som är släkt med henne som bor granne med honom... Som alltid när jag kommer till en sådan plats blir jag både förskräckt och fascinerad. Jag kan inte tänka mig att byta ut mitt eget liv mot deras och jag fascineras av att människorna som lever där hittar saker att göra, att de hittar jobb och fritidsintressen som utmanar och håller dem igång. Men oavsett vad jag tyckte om Anderstorp så var det ett bra besök, det var intressant att komma dit och träffa alla kollegor och jag lärde mig en hel del dessutom.

Väl tillbaka i Stockholm åkte jag direkt hem till JB för en liten tjejmiddag. Det blev en tidig hemresa dock, vi var alla ungefär lika trötta och avslagna och det var skönt att komma hem någorlunda tidigt också. Veckan går fort och snart är det helg igen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida