måndag 15 januari 2007

2007-01-15

MB's 40-årskalas
I lördags var det dags att gå på fest igen. Den här gången var det MB som fyllde 40 år och hade bjudit in till stor fest med omkring 80 gäster på En Trappa Ner på Kammakargatan. Det blev ett riktigt roligt partaj där jag kände knappt hälften av gästerna sedan tidigare. Många nya att prata med, helt OK middag och framför allt roligt sällskap med mycket prat, skratt och skålande till höger och vänster. Det finaste talet stod MB's 16-åriga dotter för. Hon reste sig upp och utbringade en skål för sin bästa vän, världens bästa pappa, och inte ett öga var torrt.

Efter middagen drog musiken igång och jag mer eller mindre parkerade mig på dansgolvet för resten av kvällen. Det är så roligt att dansa! Synd att det är så få bra dansställen i Stockholm, det blir bara alltför sällan som jag får dansa ordentligt. Jag pratade mycket med underbara KH under kvällen - vi var lika glada att se varandra som alltid. Dessutom bestämde jag träff med JD i veckan och det ser jag fram emot.

UP och jag hade sagt till varandra att vi måste skärpa oss på den här festen och inte prata med varandra mer än nödvändigt. Men det var ju lättare sagt än gjort. Det gick inte att låta bli. Under middagen satt vi vid olika bord men när sittningen väl var slut drogs vi till varandra som magneter i alla fall. Jag skickade ett skämtsamt sms och fick ett underbart svar tillbaka, ett som jag kan leva på länge. Jag är glad att jag fick gå dit med UP, och jag är ännu gladare att det är honom jag åker hem med efteråt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida