fredag 30 juni 2006

2006-06-30

Glömma och gå vidare
Jag räknar inte med att höra något från FB igen. Jag är jättebesviken eftersom jag för en gångs skull träffade någon som jag verkligen, verkligen gillade. Nu försöker jag bara tänka bort honom och fokusera på andra i stället.

Jag har hittat ett par killar på Spray som jag försöker boka in dejter med. Båda är riktiga puddingar och båda har sagt ja till att ses så jag hoppas att det snart kan bli av. Jag har föreslagit nästa vecka för den ena, han har dock inte varit inloggad på några dagar så han har inte hunnit se det mailet ännu, men sist vi hördes av sa han i alla fall att han gärna ville träffas.

Den andra killen mailade jag till för några veckor sedan, skrev bara rakt upp och ner att jag ville träffa honom och föreslog en kvällsdrink. Idag fick jag svar, han ursäktade det sena svaret, skrev att jag verkade jättetrevlig så det behövde han inte fundera länge på. Han ska resa bort en vecka men lovade att höra av sig igen när han kommer hem (har man hört den förr...)

Jag känner mig ganska modig som vågar föreslå dejter till killar jag inte känner, men faktum är ju att jag inte heller har något att förlora. Det är bara att köra på, bära eller brista!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida