onsdag 28 juni 2006

2006-06-28

Vela och vänta
Jag vet inte hur jag ska gå vidare med FB. För allt vad det verkar har han ljugit för mig om var han skulle befinna sig den här veckan. Jag förstår det inte. Varför gör man så? Varför sa han redan på dejten att han ville träffa mig igen? Varför skrev han sms på kvällen där han beklagade att han varit tvungen att gå iväg från vår träff? Varför hörde han alls av sig om han inte var intresserad av något mer? Sedan dess har det varit tyst som i graven. Det finns ingenting som tyder på en fortsättning med FB i mina ögon.

På sätt och vis vill jag höra av mig till honom, spela dum och fråga hur han har det på semestern, bara för att han ska veta att jag vet. Samtidigt är det mycket som säger att jag bara ska strunta i honom. Vill han ha kontakt igen så låt honom ta det steget. Jag får spridda råd. Be honom fara och flyga, säger någon. Hör av dig och verka som att allt är som vanligt, säger en annan. Gör ingenting alls, säger en tredje.

Jag vet inte hur jag ska göra. Jag föll ju verkligen för honom, ännu en gång helt i onödan. Tänk om det hade blivit bra i stället. Tänk om det hade varit rätt. Jag kommer på mig själv med att åter igen fråga mig om det alls är möjligt, om det någonsin kommer att hända.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida