måndag 26 juni 2006

2006-06-26

Efter helgen
Midsommarhelgen har kommit och gått. Midsommarafton blev en lugn historia. Jag var inte på något riktigt festhumör, även om S och JP gjorde sitt bästa för att få igång mig. Men ibland är det bara inte så.

Jag tänkte mycket på JT och T och MK och de andra som skulle ut till någon holme och tälta och festa. Jag är så glad att jag inte var där!! Jag är så glad att jag slapp sitta där och se JT flirta med alla andra, eller kanske vara där med en ny flickvän, och behandla mig som luft hela kvällen. Jag är så glad att jag slapp träffa honom.

Ännu gladare var jag när jag vaknade på midsommardagen. Så skönt att få vakna i min egen säng, ha min egen dusch, mitt eget frukostbord. Den tiden är sedan länge förbi, när det känns lockande att sitta och supa i något tält.

Jag önskar mig inte längre att det ska bli JT och jag. Det är över nu. Men jag önskar mig att vi ska bli vänner, att den biten åtminstone ska bli som förr. Fast det känns lika osannolikt som att vi skulle kunna bli ett par igen. Jag tror inte på det längre. Bara jag slipper se honom med någon annan så är jag nöjd.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida