onsdag 21 juni 2006

2006-06-21

... och alla känner alla

Igår hade jag CN, AK och MvdS på middag med fotboll. Sverige spelade oavgjort mot England vilket betyder att vi går vidare till åttondelsfinalen på söndag. Det var första gången AK och MvdS var hos mig så det var riktigt kul att det äntligen blev av. Roligt att höra alla nyheter från gamla jobbet och att bara få tid att umgås med dem en hel kväll. Jag berättade om min planerade date med FB som ju jobbar på samma företag som dem, där även jag var tidigare. Det är en jättekoncern så oddsen att de skulle känna varandra är minimal tänkte jag.

Vänta, sa jag förresten att Stockholm är som en liten ankdamm..?

Jo då, AK visste självklart vem FB är. Det visar sig att han har dejtat inte mindre än TVÅ (!!) av hennes väninnor tidigare. Hon sa att han verkade trevlig men tydligen hade han inte skött situationen så bra då. Det är bra att jag får veta det här för det gör att jag blir lite mer på min vakt och sänker förväntningarna. Men samtidigt är det synd för jag känner redan nu att jag börjar dra åt mig öronen lite. Jag har redan haft min rejält tilltagna andel av killar som inte har skött sig så bra så när jag hör detta om FB börjar så klart alla varningsklockor att ringa med full kraft.

Jag och FB ska fika i morgon och jag ska göra mitt bästa för att gå dit med ett öppet sinne och bilda mig en egen uppfattning, oavsett vad jag har fått höra tidigare. Jag ser fortfarande fram emot att träffa honom, om än inte fullt så mycket som förut.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida