torsdag 29 juni 2006

2006-06-29

Miss Congeniality
Idag blev jag osams med en kille på Spray. Han har mailat till mig tidigare och velat träffas men jag har avböjt eftersom han inte har velat skicka någon bild på sig själv till mig. Jag har frågat flera gånger och förklarat att jag föredrar att veta vem jag pratar med men det har han inte velat lyssna på. Igår gick jag halvt om halvt med på att träffa honom men skrev idag åter att jag först vill se en bild. Det känns helt enkelt inte bra att stämma träff med någon jag inte ens har ett ansikte på.

Killen blev skitsur! Han skickade ett långt mail tillbaka där han förklarade sin syn på saken, han pratade om respekt för varandras val och om vikten av att vara tydlig i sin kommunikation och åter igen ledde han bort diskussionen från det verkliga ämnet, nämligen att han vägrar skicka ett foto.

Jag har inga problem med att vara otrevlig om så krävs så jag satte upp min mest överlägsna och kyliga attityd och gav honom min (inte alltför positiva) syn på saken. Det slutade med att vi bad varandra fara och flyga. Det kändes riktigt bra faktiskt! Har man sådana problem med att visa sitt ansikte att man inte vill göra det förrän dejten är bokad så känns det inte som att det står riktigt rätt till. Jag är glad att vara av med honom en gång för alla!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida