fredag 17 december 2010

2010-12-17

Vintervitt och decembermörkt
Idag är en sådan konstig dag när det liksom aldrig blir riktigt ljust. Det är mitt på förmiddagen och ute är det fortfarande dunkelt och jag sitter med lamporna tända. All snö ljusar ändå upp världen och jag bara tänka mig hur mörkt det hade varit utan den! Säga vad man vill om snön men det kommer garanterat att bli en vacker, vit jul även här i Stockholm.

Och på tal om vintern så har jag spanat in Hunkydorys kommande sommarkollektion. Inte ett märke jag brukar shoppa men här finns faktiskt mycket fint som får mig att se fram emot sommaren. Jag har alltid haft för mig att man måste ha väldigt smala ben för att passa i den här typen av vida överdelar, men jag vet inte, det kanske inte stämmer? Något jag i alla fall ska satsa på mer är mellanlånga puffiga kjolar. Det är supersnyggt, kvinnligt och helt rätt för mig som trots allt inte är 20 längre.

I min värld har det annars inte hänt mycket. Hemmadag igår och så även idag. Jag har inte huvudvärk nu men känner mig mest bara allmänt hängig och längtar efter lugn och ro. Jag har tackat nej till dagens julfest på jobbet - det känns som att det har blivit en sådan grej av det på något sätt. PR och GA ska komma dit fast de inte jobbar kvar, och jag tycker det är konstigt och inte helt rätt även om jag uppskattar dem båda jättemycket som privata vänner. KGH pratar en massa om vad hon ska ha på sig och oroar sig för att få frisyren förstörd under utomhusaktiviteten och ja, jag känner bara att den här gången är det inte för mig. Jag vill bara ha lugnet, det behöver vi nog både jag och U efter en hektiskt tid som det har varit nu.

U jobbar fortfarande jättemycket och stressar och oroar sig för att inte hinna och inte kunna. Det är tungt och inget bra mönster för oss om hans jobb ska få ta så stor plats i vår lediga tid tillsammans. Jag hoppas det blir bättre snart, på gott och ont.

I morgon ska vi i alla fall ha en ledig dag tillsammans, och då planerar vi att gå på bio och äntligen se Harry Potter and the Deathly Hallows. Jag hade gärna sett den tidigare, men det har helt enkelt inte funnits tid förr. På söndag har vi julfirande hos mina föräldrar eftersom C och familjen åker till Ö's föräldrar över julen i år. Det blir nog en skön helg hoppas jag.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida