tisdag 13 mars 2007

2007-03-13

... och så kom sommaren igen
Vi har hoppat över våren i år. Förra veckan var det vinter och nu, i mitten av mars, har det blivit sommar. Hur varmt som helst ute, jag går i min mörka kappa och svettas. Idag fick jag värmepanik och stressade iväg till Skanstull på lunchen. Kom tillbaka med en kort svart kjol, en enkel och söt (och tunn!!) svart klänning och en härligt sval vit tröja med vida ärmar. Jag står helt enkelt inte ut. Måste byta kläder innan jag ger mig iväg för att träffa JP och PH i kväll.

Men det är ju underbart på samma gång! Äntligen ljus och värme ute! Jag hoppas att inte vintern kommer tillbaka, eller att den åtminstone är borta för gott när vi kommer hem från Borneo.

Jag ringde till UP på förmiddagen. Han hade varit på frukostseminarium och hade paus innan dagens nästa möte. Satt i Kungsträdgården och åt glass och här-arbetade - arbetade där han var i stället för att tvinga sig själv att bara arbeta hemma i sitt arbetsrum. Det är ju inte säkert att det är där man tänker bäst. Kanske fungerar det bättre ute i skogen, på en solig klippa eller varför inte på en parkbänk i solen i Kungsan. Jag önskar att jag hade samma möjligheter, och inte som nu, fasta arbetstider och stationär dator som inte går att rubba en millimeter ens.

Det känns som att livet återvänder nu. Och det är så härligt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida