måndag 31 maj 2010

2010-05-31

Tårta, möbler och en gammal vän
I fredags så jag, C och SSH Sex and the city 2 på bio. Mina förväntningar var egentligen inte särskilt höga - enligt trailern verkade filmen halvbra och jag hade också sett att recensionerna inte direkt varit lysande. Mycket riktigt - jag tyckte faktiskt att filmen var dålig! Vilken besvikelse - jag gillar TV-serien jättemycket och tycker också att den första filmen är riktigt bra. Men de skulle ha slutat då - inte fortsatt med ännu en film som egentligen inte har någon historia att berätta och som inte ens hade snygga outfits att visa upp, med några undantag. Nåväl - nu har jag sett den i alla fall.

Efter bion gick jag och SSH till Anglais för ett par drinkar, så skönt att sitta och prata med henne ett tag. Vi ses i princip aldrig eftersom hon bor i Skåne sedan många år tillbaka men jag räknar henne fortfarande till den allra innersta kretsen, mina allra närmaste vänner. Gamla vänner tar tid att få, som U brukar säga, men SSH har hängt med i många, många år och jag planerar att behålla henne i många, många år till.

På lördagen var det ärendedags för mig och U. Vi for och flängde som tokar runt i Stockholm. Vi letade bröllopskläder till U till att börja med, men hittade egentligen ingenting riktigt bra. Fortfarande är det nog en av de mörka kostymer med lite längre kavaj som U provade i Norrtälje som leder klädligan. Vi får se om han slår till på den eller om han ändå vill leta vidare.

Efter klädletande och katastrofalt dålig lunch på Söder gjorde vi ett snabbt besök i vår festlokal för att titta lite på ljud- och ljusanläggningar. Jag vet egentligen inte om vi blev så mycket klokare, men det var ändå bra att se lokalen igen - vi har ju inte varit där på ett halvår säkert, om inte mer. Det är fortfarande lite svårt att få ett bra grepp om hur lokalen kommer att se ut när den är pyntad och klar, men jag tror ändå att det blir bra till slut.

Vi åkte vidare ut till Sickla för att hämta våra sängbord, som äntligen, äntligen hade kommit in. Tyvärr visade det sig att båda borden var skadade, så vi fick åka tillbaka på söndagen och byta dem. Men nu är de i alla fall äntligen på plats efter lång väntan. Vi svängde förbi HE och JSk på en fika också när vi ändå var i närheten och som väntat handlade i princip alla samtal om bröllop, deras och vårt. Kvällen blev lugn - god mat, lite vin och soffan var det som gällde.

På söndagen var det riktigt fint väder igen så vi tog en lång promenad runt Stora Essingen. Det blev en fin sträcka och varmt som sjutton var det också - jag tror till och med att jag fick lite färg under promenaden. Senare på eftermiddagen åkte vi till C och familjen för att fira Mors Dag med dem och mina föräldrar som också var där. Det var trevligt att ses som vanligt och C hade lagat perfekt mat och tårta som vanligt.

Den kommande veckan blir stressig. Förutom tandläkarbesöket i morgon ska vi ha U's bröder med respektiven på middag i kväll - ingen träning för mig, men det är OK eftersom jag ändå är förkyld. Sedan har vi både kundevent och mässa i veckan så fullt upp är bara förnamnet. En vanlig vecka alltså!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida