onsdag 2 januari 2008

2008-01-02

Nyårsafton
2007 års nyårsafton tillbringade vi hos BC och HT i HT's familjs stora lantställe på Rindö. Det var inte mitt första val, men eftersom alternativen föll bort hade vi till slut inte så mycket att välja på. Jag hade egentligen lika väl kunnat vara hemma hos mig och äta middag, bara vi två, och se på stans bästa fyrverkerier från min balkong. Men UP är lite mer benägen att ha folk omkring sig, så det hade inte funkat för honom.

UP skulle åka ut redan på eftermiddagen, men jag ville stanna hemma hos katterna så länge som möjligt och fick åka ut kommunalt vilket tog en evighet. Men min svarta nyårsklänning blev i alla fall perfekt och UP var stilig som alltid i sin smoking.

Det blev en trevlig kväll om än inte något utöver det vanliga. Vid tolvslaget stod vi ute på balkongen och såg fyrverkerier, men jag tänkte i hemlighet att det inte var så märkvärdigt jämfört med vad jag har hunnit vänja mig vid. Men UP var hos mig och det är huvudsaken. Vårt första år har passserat nu och jag ser fram emot nästa.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida