onsdag 2 januari 2008

2008-01-02

Cocooning
Det som är skönt med tiden kring jul och nyår är att man inte förväntas vara social med andra än familjen. Nästan inga vänner är hemma och de få som är här väntar sig inte att man ska höra av sig ändå. Jag och UP har med andra ord i stort sett bara umgåtts med varandra under tiden jag inte har jobbat. Det har varit jätteskönt och avkopplande och jag har inte saknat andra människor heller.

Faktiskt kom en inbjudan till after work i fredags, men vi valde ändå båda att tacka nej till den. Jag tränade efter jobbet och sedan var vi hemma hos mig.

Både lördagen och söndagen var vi runt på stan och kikade efter rea-fynd. Jag köpte en svart kofta på Benetton. Jag har en likadan grå sedan tidigare och den svarta var ett bra komplement till min garderob. UP har funderat på att köpa egen snowboard och han slog till på ett helt kit med bräda, bindningar och hjälm. Han var lycklig som ett barn efteråt och längtar efter att få provåka den.

Vi satt en stund i Gallerian och åt var sin yoghurtglass när LB och DH helt oväntat dök upp. Det var förvånande att träffa på dem där. Vi har inte setts sedan Turkiet och det är som att de har tillhört en annan värld, nästan. Men det var roligt att träffa dem och vi bestämde att snart höras av och boka in att ses ordentligt.

I lördags kväll var vi med C och Ø på bio och såg The Darjeeling Limited. Det är en absurd historia om tre bröder på resa genom Indien och egentligen handlar den inte om någonting, men trots det var det den bästa film jag har sett på länge.

För övrigt har det inte hänt så mycket. Det har varit lugnt och skönt bara.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida