fredag 2 februari 2007

2007-02-02

Trauma
Igår kom jag äntligen iväg och tränade efter ett par veckors frånvaro. Min förkylning höll i sig osedvanligt länge den här gången så det har varit riktigt segt ett tag. Men nu känner jag mig fit for fight igen. Jag har insett att jag måste komma i form ordentligt innan vi reser till Borneo, om jag ska klara att klättra upp på Mount Kinabalu som nog kan bli riktigt tufft och jobbigt. Alltså blev det konditionsträning, spinning, igår.

Instruktören - som för övrigt hette Apollo - spelade ett hysteriskt schlagermedley innan passet började, när vi höll på och ställa in cyklarna. "Det går väl över sedan", tänkte jag. Men så skulle vi köra igång.
"Hej och välkomna till spinning 55 minuter med schlagertema", sa instruktören glatt. Då gick jag nästan därifrån. Schlagertema!!! Nu ville jag ju verkligen träna - och behövde det också - men en timmes oavbruten schlagermusik är mer än jag kan uthärda. Passet var urjobbigt, dels för att jag inte har tränat på länge men också för att musiken var allt annat än peppande. Schlagertema! Jag kommer aldrig att gå på det passet igen!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida